Bez kosti - Jamón iberico de cebo Rodriguez Zväčšiť

Bez kosti - Jamón iberico de cebo Rodriguez Jamones Granadul

Zadné vykostěné stehno s dobou dozrievania 24 mesiacov z čierneho iberského prasaťa. Zloženie: bravčové mäso, soľ.

Ako jediní ponúkame jamón ibérico bez chemických konzervantov a farbív.

Najdostupnejšie jamón z exkluzívneho sveta iberských šuniek. Je vyrobený zo zadnej stehna čierneho iberijského prasaťa dlhodobým procesom zrenia na čerstvom vzduchu. Neobsahuje farbivá ani konzervačné látky.

Toto mäso pochádza z kvalitných, semiextenzivných chovov iberských ošípaných kŕmených len organickým krmivom. Chuť šunky je nesmierne intenzívne a farba prechádza napriek absencii akýchkoľvek farbív až do tmavo červených tónov. Táto šunka sa zároveň môže vďaka kvalitnému jedlu ošípaných pochváliť veľmi nízkou  teplotou topenia tuku, ktorá spôsobuje pozitívny efekt tzv. potenie jamóna a dáva každému plátku neskutočnú šťavnatosť. Šťavnatosť ďalej zvyšuje vysoká miera infiltrácie tuku do svalových tkanív, ktorá je prirodzenou tendenciu všetkých iberských ošípaných. V prípade tohto jamóna je navyše vďaka spôsobu života ošípaných táto infiltrácia a tým aj šťavnatosť mimoriadne vysoká. Tento jamón je značkovým ukážkou tradičného majstrovstvá v sušenie iberských stehien rodiny Rodriguézových, spočívajúceho v dlhom a pomalom zrení a použitie vysoko kvalitného mäsa. Hodí sa pre oslavu mimoriadnych udalostí.

Špecifikácia
hmotnosť podľa výberu
dĺžka zrenia 24 mesiacov
zloženie bravčové mäso z iberského prasaťa, soľ

výrobca a oblasť pôvodu

Granadul sl.
Jamones de Viuda Rodriguez
Guadix, Granada