JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA Dehesa Maladua Zväčšiť

JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA Dehesa Maladua Dehesa Maladua

Zadné stehno s hmotnosťou cca 6.5 kg a dobou dozrievania 36 mesiacov z čierneho iberského prasaťa živiaceho sa, v dobe tzv. „montanery" výlučne žaluďami vo voľnom výbehu. Zloženie: bravčové mäso, soľ.



Ako jediní ponúkame jamón serrano bez chemických konzervantov a farbív.

Dehesa Maladua je malý rodinný podnik, ktorý sa špecializuje na výrobu malého množstva exkluzívnych jamón iberico de bellota z čistej rasy iberských prasiat. Produkcia je kvôli rozlohe obmedzená len na 600 kusov jamónov ročne. Jedno prasa má k dispozícii až 3 hektáre, čím obýva veľkorysejší priestor než 99% ľudí tejto zemegule. Objednávky je nutné zasielať najmenej s dvojročným predstihom, ale nemajte strach, prežili sme tieto dva roky za vás a môžeme vám tento jedinečný jamón zaslať už dnes z našej pivnice. Prasatá sú chované výlučne vo voľnom výbehu na nadherných, dubmi porastených pozemkoch rodiny a starostlivosť o ne prebieha pod extrémne prísnymi podmienkami, zachovávajúcimi absolútnu autenticitu a čistotu výsledného produktu. Prasatá počas svojho života môžu žrať len úplne prírodnú potravu z lokálnych zdrojov, ktorá nebola chemicky hnojená. Šľachtená rasa prasiat je pokladom, ktorý firma prísne stráži a aj napriek obrovskému dopytu zo strany iných výrobcov, odmieta predávať. Proces výroby rovnako ako samotný chov podlieha jednoduchým, ale prísnym pravidlám. Jedinou ingredienciou je certifikovaná morská soľ.



Špecifikácie 
hmotnosť   cca 6,5 kg
dĺžka zrenia 36 mesiacov
zloženie  bravčové mäso z iberijského prasaťa, soľ

výrobce a oblast původu

Dehesa Maladua sl.

Jabugo, Huelva