Chorizo cular ibérico cebo Simón Martín
Prírodne sušená saláma s paprikou z iberských ošípaných. Hmotnosť cca 900-1100 g. Bez chemických konzervantov.
SKLADOM. IHNEĎ NA ODOSLANIE.
Dodacia doba: 2 - 3 pracovné dni.
Odoslanie najneskôr nasledujúci pracovný deň.
Chorizo cular ibérico je kráľom španielskych salám. Hrubo nasekané iberské mäso sa zmieša so soľou, mletou sušenou paprikou, cesnakom a prírodnými bylinkami, napchá sa do hovädzieho čreva a nechá sa na čerstvom vzduchu usušiť počas dlhých 4 mesiacov. Ku konzervácii sa používa iba soľ a konzervačné účinky papriky. Saláma je v prírodnom čreve a každý kus je preto svojím tvarom originál.
Na rozdiel od iných výrobcov je Simon Martin zároveň chovateľom a má teda absolútnu kontrolu nad prvotriednou surovinou.
Chorizo treba krájať na čo najtenšie plátky, možno ho skladovať na dobre vetranom mieste v izbovej teplote alebo v chladničke. Odporúčame črievko pred konzumáciou odstrániť.
Druh bravčového mäsa
TYP | Ibérico |
FORMÁT | V prírodnom čreve |
DOBA ZRANIA | 4 mesiace |
STRAVA | Kvalitná rastlinná strava |
VÝROBCA | Simón Martín |
SKLADOVANIE | Suché a chladné miesto |
BALENIE | Toto mäso je vákuovo balená v igelitovom obale a je zasielané v prepravnej papierovej krabici, na ktorej sú následne nalepené štítky dopravcu. |
Ibérico bravčové mäso, soľ, paprika, cukor, prírodné korenie, rastlinná bielkovina, prírodná aróma, prírodné črevo.
- Bez dusitanů a dusičnanů (bez E250 a E252)
- Bez gluténu
- Bez laktózy
- Znížený obsah soli*
*V porovnaní s inými sušenými mäsovými produktmi.
Energia | 2141 kJ (517 kcal) |
Tuky | 45 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 17 g |
Sacharidy | 2,7 g |
- z toho cukry | 1,0 g |
Bielkoviny | 26 g |
Soľ | 3,9 g |
SKLADOM. IHNEĎ NA ODOSLANIE.
Dodacia doba: 2 - 3 pracovné dni.
Odoslanie najneskôr nasledujúci pracovný deň.