Sliepky po montserratsky (gallina en pepitoria a la Montserrat)

Tento recept je tradičným katalánskym receptom z okolia Montserratu. Do mäkka uvarené kúsky sliepky v hustej lahodnej omáčke budú mať blahodarné účinky na váš organizmus. Sliepka sa tu ukazuje v tom najlepšom možnom svetle – spolu s jamónom dáva neskutočne intenzívnu chuť omáčke, v ktorej sa pozvoľna varí a zároveň prekvapuje mäkkým a šťavnatým mäsom. Ak máte radi poctivé, pomaly sa variace jedlá, ktoré môžu vyplniť celé dlhé mrazivé popoludnie, určite si tento recept zamilujete. 

Páči sa vám tento recept? Alebo by ste niečo vylepšili? Budeme radi za vaše hodnotenie a komentáre!

On Top
Nákupný košík
Zavrieť
Back
Account
Zavrieť
Menu
Zavrieť