Recept: biely chlieb s olivovým olejom a jamónom - Jamon.sk
Biely chlieb pokvapkaný olivovým olejom s tenkým plátkom dobrého jamónu je najväčším privilégiom majiteľov kvalitného jamónu, ktorý si môžu dopriať každý deň. Jednoduchosť tohto jedla nijako neznižuje jeho vynikajúcu chuť. Uistite sa, že máte tie najkvalitnejšie suroviny. Keďže sa tento pokrm pripravuje z troch základných a absolútne nenahraditeľných surovín, je absolútne zásadné, aby boli tej najvyššej kvality. Radšej sa tohto jedla vzdajte, ak nemáte kvalitný extra panenský olej, ručne krájaný jamón nebalený v plaste, a pokiaľ možno na dreve pečený biely chlieb (v prípade chleba môžete urobiť jediný ústupok a kúpiť si dobre opečený biely chlieb z elektrickej pece). Okoralá a vyschnutá šunka z plastu, neprepečená bageta či kyslý olivový olej vám dokáže pokaziť akýkoľvek pôžitok, a pokiaľ teda nie ste dobre pripravení, radšej si namažte chlieb s maslom a posypte ho soľou.
 
On Top
Nákupný košík
Zavrieť
Back
Account
Zavrieť
Menu
Zavrieť