Rabo de toro - býčí chvost s jamónom

Je to jednoduché. Kúpite si býčí chvost, nakrájate si k nemu jamón a celé to naraz zjete. Ale nie, je to celkom zložité a pekne zdĺhavé, ale ak máte radi jedlá, z ktorých intenzívnej chuti sa človeku točí hlava, stane sa chvost vaším kamarátom v jednom z nespočetných slovenských studených a daždivých večerov.

Rabo de toro je najobľúbenejším jedlom v Cordóbe, kde má jeho príprava desiatky rozmanitých podôb. Základom je však zakaždým pomalé a zdĺhavé varenie v hrnci, pri ktorom sa mäso začne rozpadať a samo oddeľovať od kosti a šťava získa prekvapivo tmavú farbu, intenzívnu chuť a hustú konzistenciu.

Páči sa vám tento recept? Alebo by ste niečo vylepšili? Budeme radi za vaše hodnotenie a komentáre!

On Top
Nákupný košík
Zavrieť
Back
Account
Zavrieť
Menu
Zavrieť