Recept: Patatas a lo pobre s chorizom (zemiaky s chorizom) - Jamon.sk

Základom chudobných zemiakov je trojjediná kombinácia konfitovania, vyprážania a pečenia v hrnci vo vlastnej šťave. Zemiaky sa spolu so zeleninou varia v zmesi oleja a šťavy, ktorú ingrediencie púšťajú a zároveň sa na miernom pomalom plameni pripekajú tak, že sú na konci mierne pripečené, ale pritom krásne šťavnaté.

Dôležité je zvoliť správny hrniec s dostatočne veľkým, nepriľnavým dnom a mierny plameň. Zásadné je, aby teplota a plocha nebola príliš veľká, pretože by sa z hrnca vyparila všetka šťava a zároveň nebola príliš malá, pretože by sa zemiaky vo vysokej hladine tekutiny uvarili príliš domäkka a polámali.

On Top
Nákupný košík
Zavrieť
Back
Account
Zavrieť
Menu
Zavrieť