Recept: vyprážané artičoky s jamónom - Jamon.sk

Vyprážaný artičok s čerstvým jamónom je vynikajúce predjedlo, v ktorom sa prepája sladkastá chuť jamónu s ostrou chuťou korenia, citrónu a vyprážaného artičoku. 

Na jeseň a na jar sú španielske trhy zahltené vynikajúcimi čerstvými artičokami. Nie je ťažké nájsť naozaj dobré plody za cenu blížiacu sa päťdesiatim centom za kilo. Ťažko povedať, prečo je práve artičok na Slovensku takou vzácnosťou. Keď pôjdete do Španielska, nezabudnite si vziať iba kefku a ryanairovský 10 kg limit vyplniť poriadnou náložou artičokov. Vaši kamaráti z nich budú mať väčšiu radosť ako z Toblerone, uvidíte!

Páči sa vám tento recept? Alebo by ste niečo vylepšili? Budeme radi za vaše hodnotenie a komentáre!

On Top
Nákupný košík
Zavrieť
Back
Account
Zavrieť
Menu
Zavrieť