Tapas: Papas asadas con mojo – pečené zemiaky s pikantným dipom – Jamon.sk

Čo sú papas asadas con mojo?

Papas asadas con mojo čiže pečené zemiaky s pikantným dipom sú obľúbené tapas pôvodne z oblasti Kanárskych ostrovov. Zemiaky dohneda opečené v olivovom oleji sa striedavo namáčajú do paprikového mojo picón a koriandrového mojo verde.

Aké sú varianty receptu? 

Ideálne sú malé nové zemiaky v šupke. Ak však máte veľké nové zemiaky, môžete ich rozrezať na štvrtiny a postupovať rovnako. Niekedy sa na začiatku pridáva nasekaný cesnak spolu s petržlenovou vňaťou. Na záver môžete zemiaky zasypať bohatou vrstvou čerstvo namletého korenia.

Páči sa vám tento recept? Alebo by ste niečo vylepšili? Budeme radi za vaše hodnotenie a komentáre!

On Top
Nákupný košík
Zavrieť
Back
Account
Zavrieť
Menu
Zavrieť